Niezwykły prezent od Coca-Cola trafił do popularnego youtubera, twórcy "Unbox Therapy"

Autor: |

28 lutego twórca popularnego kanału na YouTube Unbox Therapy rozpakował paczkę z chłodziarką Coca-Cola. Ta została wysłana przez fana dla fana. Brytyjski Coca-Cola Journey przedstawia historię kryjącą się za tą niezwykłą przesyłką. Unbox Therapy to youtubowy kanał prowadzony przez Lewisa Hilsentegera, który w swoich nagraniach pokazuje mnóstwo gadżetów i interesujących przedmiotów rozpakowywanych przed kamerą po otrzymaniu pocztą. Zresztą, skoro

5 sportów, które warto zacząć uprawiać wiosną

Autor: |

Wiosna! Dni są coraz dłuższe, pogoda coraz ładniejsza, i choć wciąż płata figle, to najlepszy moment na aktywność fizyczną, której zima przecież nie sprzyja. Od czego by tu zacząć? Bieganie W ostatnich latach na ulicach można zobaczyć coraz więcej biegaczy. Warto do nich dołączyć! Nie musisz wybierać forsownych dystansów, na początek wystarczy kilkanaście minut truchtu. Stosowany regularnie, jogging poprawia kondycję, dobrze wpływa na serce i pomaga

Jak żyć w równowadze i podejmować decyzje w zgodzie ze sobą?

Codziennie słyszymy o kolejnych odkryciach na temat tego, co powinnyśmy jeść, jak się ruszać, zachowywać i co robić, by osiągnąć pełnię szczęścia. Pod wpływem zbyt wielu sprzecznych informacji często czujemy się zagubione i mamy problemy z podejmowaniem codziennych decyzji. Tymczasem, aby osiągnąć szczęście i zdrowie, powinnyśmy postawić na równowagę, wsłuchać się w siebie i swoje potrzeby i po prostu siebie zaakceptować. Potwierdzają to wyniki

Aż o 10 proc. mniej cukru w napojach do 2020 roku? Obietnica producentów z całej Europy

Do 2020 roku w napojach bezalkoholowych produkowanych w Europie ma być aż o 10 proc. cukru mniej. To najnowsze zobowiązanie całej branży. Najnowsza inicjatywa Europejskiej Organizacji Producentów Napojów Bezalkoholowych (UNESDA) ma wspomóc konsumentów w kontrolowaniu spożycia cukru, umożliwiając Europejczykom dokonywanie zdrowszych wyborów dla siebie i swoich rodzin. Nie jest to pierwsze przedsięwzięcie branży, która między 2000 a 2015 rokiem ograniczyła

Coca-Cola wspiera igrzyska Olimpiad Specjalnych. To zawody, w których każdy wygrywa!

Autor: |

Prawie 50 lat temu ruszyły pierwsze igrzyska Olimpiad Specjalnych. Coca-Cola od samego początku wspiera niepełnosprawnych intelektualnie sportowców, nie inaczej jest i teraz, w przededniu zimowych igrzysk w Austrii. Rodzina Kennedych znana jest jako ta, która wydała w Stanach Zjednoczonych wielu znamienitych polityków: prezydenta Johna F. Kennedyego, senatorów Roberta F. Kennedyego i Teda Kennedyego. Rzadko kiedy jednak mówi się o ich siostrach,

Wybieram Siebie – lekcja równowagi w gąszczu informacji

Codziennie jesteśmy zasypywane nowymi „skutecznymi odkryciami” na temat tego, jak powinnyśmy wyglądać, co jeść i ile się ruszać. Gubimy się w gąszczu porad, które mają sprawić, że zdobędziemy sylwetkę modelki, będziemy piękne i pełne energii. Najmniejsze odstępstwo od diety sprawia, że czujemy wyrzuty sumienia. Na Facebooku śledzimy koleżanki, które trenują cross fit i aerial jogę, ale same nie możemy się zmotywować, by po całym dniu ruszyć się z

Jak poczuć się dobrze w swoim ciele?

Jak nauczyć się traktować swoje ciało z szacunkiem? Nocne objadanie się tak samo nie służy twojemu samopoczuciu, jak życie na przysłowiowym liściu sałaty. Zachowując równowagę, masz przestrzeń na to, aby czuć się dobrze ze sobą i po prostu cieszyć się życiem. Główne zadania twojego ciała obracają się wokół energii,  jej przyjmowania, wydatkowania i magazynowania. To tak jakby organizm zarządzał budżetem – dochody, wydatki i oszczędności. Jeśli

Efekt przerwania tamy - zanim w kolejny poniedziałek znów przejdziesz na dietę, dowiedz się dlaczego nie warto!

Dziś poniedziałek. Dla ilu z was ten poniedziałek to właśnie „TEN”? Ten, od którego zaczynacie dietę, która wreszcie przyniesie efekty? Ile z was w tym momencie z niechęcią wspomina, że takich poniedziałków była już nieskończenie wiele? Kilka dni na głodówce, a potem powrót do złych nawyków żywieniowych. Gdzie w naszym świecie podziała się równowaga i kierowanie się rozsądkiem? Są różne metody: szalone diety o absurdalnie niskiej kaloryczności i

Ćwiczę, więc jestem szczęśliwa i zdrowa?

Jedną z najczęstszych motywacji  do ćwiczeń jest moment, gdy dostrzegamy że przybyło nam kilka nadprogramowych kilogramów. Nagle przestawiamy swój tryb odżywiania  i codziennie odwiedzamy siłownię. Można sądzić, że to skuteczny sposób, jednak jak pokazuje doświadczenie, dawna sylwetka nie wraca tak szybko, jak sądziłyśmy, a nasz nastrój się nie poprawia. Odpowiedzią  na szczęśliwe życie i zadowolenie ze swojego ciała może być przestawienie

Nowa strategia biznesowa Coca-Cola. Koncentrujemy się na promowaniu wyboru i na wygodzie naszych konsumentach.

Autor: |

Coca-Cola rozwija swoją strategię biznesową, koncentrując się, zarówno na produktach niskokalorycznych, jak i tych pozbawionych cukru. Chcemy je oferować w wygodnych opakowaniach i sprawić, aby były bardziej dostępne. W tym celu firma chce wciąż słuchać głosu swoich klientów. „Tworzenie portfolio marek nastawionych na konsumenta wymaga skupienia uwagi nie na tym, co firma chce sprzedać, ale na tym, co klienci chcą kupić” - wyjaśnia James Quincey,

Wyślij

Social Media