Postanowienia noworoczne. Dlaczego mogą być Twoim sprzymierzeńcem?

Zaczyna się od ambitnych planów, a kończy wielkim rozczarowaniem. Zamiast wyrzutów sumienia postanowienia noworoczne mogą przynosić dumę i radość. Jak to zrobić? Skorzystaj z kilku naszych rad. Według różnych badań od 50 do nawet 80 proc. Polaków składa sobie postanowienia noworoczne. Często jednak kończą się one rozczarowaniem i zamiast zmieniać nas na lepsze, tylko psują naszą samoocenę. Jak sprawić, by te obietnice były pomocne? Podsumuj Święta

FUZETEA - nowa marka w portfelu firmy Coca-Cola

W styczniu 2018 firma Cola-Cola wprowadziła na polski rynek nową markę – FUZETEA. Jest to napój herbaciany, będący fuzją smaków herbaty, owoców, ziół i kwiatów. Marka odniosła już sukces na 52 rynkach i to nie koniec jej światowej ekspansji. FUZETEA to nowa propozycja dla fanów herbaty, jest to smaczny napój herbaciany dostępny w pięciu kompozycjach: ·        fuzja smaków czarnej herbaty, brzoskwini, z nutką hibiskusa, ·

Skąd pochodzi FUZETEA?

Dlaczego czujemy się odpowiedzialni? Ponieważ FUZETEA to nie tylko nieoczekiwana fuzja smaków i możliwość zaczerpnięcia oddechu w trakcie dnia. Zależy nam również na wsparciu tych, dzięki którym możemy dostarczać nasz produkt. FUZETEA to dzieło tysięcy osób na całym świecie i każda z nich, jest dla nas ważna. Uważamy, że by móc budować naszą markę, musimy również pomóc w rozwoju wszystkim zaangażowanym w proces jej powstawania. Zdajemy sobie sprawę,

Herbata –napój idealny. Wywiad z Rafałem Przybylokiem, tea masterem, współtwórcą bloga Czajnikowy.pl

Herbata jako drugi najpopularniejszy napój świata zaraz po wodzie, zawędrowała z człowiekiem wszędzie. Pija się ją na całym świecie. Nie tylko mamy ją w kubku przy komputerze, czy w filiżance siedząc na kanapie, lecz także zabraliśmy ją głęboko pod ziemię i pod wodę oraz wysoko w przestworza, na szczyty najwyższych gór a nawet w kosmos. Czym jest herbata, jaka jest jej historia? Herbata poznana została przez człowieka bardzo dawno temu. Trudno nawet

Globalny sukces marki

FUZETEA zadebiutowała na świecie w 2012 roku, jednocześnie wchodząc na aż 14 rynków na 3 kontynentach. FUZETEA to prawdziwa fuzja smaków herbaty, owoców, ziół i kwiatów. Od momentu powstania marki stworzonych zostało ponad 30 różnych kombinacji smakowych tego napoju herbacianego. Mimo ogromnej różnorodności dodatków, FUZETEA charakteryzuje jedna cecha: pozwala złapać oddech i znaleźć moment dla siebie. FUZETEA osiągnęła czołową pozycję

Kiedy czas zostać Św. Mikołajem… 5 pomysłów na udane prezenty

Przed świętami często stajemy przed tym dylematem: co powinniśmy podarować pod choinkę? Oto kilka rad, które przybliżą Cię do wybrania najlepszego prezentu. Niemal każdy co roku musi na kilka chwil przybrać rolę Świętego Mikołaja. I choć on najwyraźniej nie ma kłopotów z pomysłami na zawartość swego worka, my często mamy problem z doborem prezentów. Dlatego przygotowaliśmy dla Ciebie kilka pomysłów, które sprawią, że dawanie będzie równie przyjemne,

Jak świąteczne ciężarówki Coca-Cola stały się symbolem świąt?

Ten obrazek zna każdy: sznur mrugających ciężarówek Coca-Cola na tle zaśnieżonego krajobrazu. To właśnie w ten sposób dowiadujesz się, że Święta są coraz bliżej! Czerwone ciężarówki Coca-Cola stały się symbolem świąt tuż po pojawieniu się w telewizji w 1995 roku. Od tego czasu co roku oznajmiają rozpoczęcie przygotowań do gwiazdki. Jeszcze kilka lat temu te kultowe pojazdy można było zobaczyć tylko w telewizji. Dziś możesz dotknąć magii, odwiedzając

Polska żywność będzie jeszcze zdrowsza. Coca-Cola dołącza do niezwykłego porozumienia

Polscy producenci żywności, handlowcy i restauratorzy wspólnie zadbają o lepsze żywienie Polaków, optymalizując wartość energetyczną, a nawet zmieniając skład napojów i innych produktów żywieniowych. Do szerokiego porozumienia dołączyła także Coca-Cola. Inicjatorami porozumienia jest Instytut Żywności i Żywienia oraz podmioty zrzeszające przedsiębiorców, w tym Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców, do której należy Coca-Cola. „Poprawa

Przygotuj się na zimę w kuchni! 5 pomysłów na rozgrzewające potrawy

Za oknem śnieg i mróz? To najlepszy moment, by rozgrzać się w kuchni. A przynajmniej kilkoma przygotowywanymi tam potrawami. Długie, zimowe wieczory i chłód sprawiają, że czasami aż chce się na dłużej pozostać w kuchni. Jakie potrawy najlepiej sprawdzą się zimą? Przygotowaliśmy dla Ciebie kilka fantastycznych, rozgrzewających propozycji. Wszystkie receptury pochodzą z aplikacji SimplyTastly, specjalnego kulinarnego serwisu, który pomoże Ci znaleźć

Czy zimą można jeść więcej?

W okresie jesienno–zimowym często jesz więcej lub bardziej kalorycznie. Sięganie po przekąski między posiłkami czy spożywanie obfitych posiłków uzasadniasz niską temperaturą i koniecznością dostarczenia energii do ogrzania organizmu. Czy rzeczywiście zimą wolno jeść więcej? Zimowy tłuszczyk „Zimą tyjemy, ponieważ potrzebujemy większej ilości energii do ogrzania organizmu” „Tłuszczyk grzeje!” – na pewno słyszałaś kiedyś taką ludową prawdę. To mit!

Social Media

Followers