Press by Topic

Warunki korzystania z serwisu internetowego Coca-Cola Journey

WARUNKI KORZYSTANIA Z SERWISU INTERNETOWEGU  COCA-COLA Niniejsze Warunki Korzystania zostały sporządzone w oparciu o przepisy prawa obowiązujące na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej i określają zasady działania Serwisu oraz świadczenia i korzystania z Usług. Niniejsze Warunki Korzystania określają prawa i obowiązki Użytkowników, a także prawa, obowiązki i zakres odpowiedzialności Administratora jako podmiotu zarządzającego i prowadzącego

Wieczór panieński – sprawdzone pomysły na mega zabawę

Wieczór panieński to jedna z ważniejszych imprez w życiu każdej kobiety. Jeśli to właśnie tobie przypadł zaszczyt organizacji tego wydarzenia, poświęć chwilę i poznaj sprawdzone patenty na oraganizję imprezy nie z tej ziemi. Nie będziesz żałować! Wieczór panieński krok po kroku Kto organizuje i płaci za wieczór panieński? Wieczór panieński twojej przyjaciółki coraz bliżej, a ty zadajesz sobie pytania, kto to wszystko zorganizuje? Nie ma jednej prawidłowej

Nowe, bardziej przejrzyste oznaczenia wartością odżywczą napojów. Coca-Cola jeszcze w tym roku rozpoczyna testy

The Coca-Cola Company z końcem roku rozpocznie testy nowych, kolorowych oznaczeń wartości odżywczej napojów. Mają one pomóc podejmować świadome, korzystniejsze dla zdrowia decyzje konsumenckie. Nowy system znakowania wartością odżywczą posługuje się trzema kolorami kojarzonymi z sygnalizacją świetlną i bazuje na obowiązującym dziś w całej Unii Europejskiej, znanym 500 mln konsumentów, dotychczasowym schemacie. Kolorowe oznakowanie nazwane Evolved

Miłość o smaku Coca-Cola. Ta para pokazała, czym jest prawdziwe uczucie

Kiedy Stacey De Witt i Jara Jones brali ślub, główną rolę obok nich musiała grać Coca-Cola. Wesele było najlepszą okazją, by wznieść toast ulubionym napojem. Już na pierwszej randce Coca-Cola okazała się tym, co łączy Stacey i Jarę. Jones, którego ojciec pracował kiedyś w Coca-Cola, szybko poznał rytuał swojej dziewczyny. Pije mocno schłodzoną Coca-Cola, delektując się bąbelkami, gdy jest ich najwięcej. Dla pełnego orzeźwienia wybiera niedawno wprowadzone,

Najlepsze drinki bezalkoholowe na wiosenne party

Wiosenna pogoda potrafi rozpieścić, a wtedy chętnie wybieramy się na łono natury. Wtedy do koszyka warto zabrać bezalkoholowe drinki, które świetnie smakują i równie świetnie wyglądają podczas pikniku. Wiosenny weekend to świetny moment na krótki wypad ze znajomymi połączony z małym piknikiem. A może małe przyjęcie w ogrodzie? Albo impreza w domu? W każdej sytuacji świetnie sprawdzą się bezalkoholowe drinki. To zastrzyk witamin i energii, a przy

Jak zdrowo schudnąć? Sekretem odpowiednia dieta i ćwiczenia

Wiele z nas zadaje sobie pytanie: jak schudnąć? Odpowiedzią są zdrowa dieta, aktywność fizyczna i cierpliwość. Jeśli chcesz schudnąć i zachować efekty na długo, zapomnij o magicznych tabletkach, dietach cud i niezwykłych urządzeniach. Aby bezpiecznie zrzucić zbędne kilogramy, potrzebujesz trzech składników: diety, ćwiczeń i cierpliwości. I to ta ostatnia jest chyba najważniejsza. Jak schudnąć? Rzecz w wytrwałości Bez względu na to, czy chcesz zrzucić

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2018 - przegląd najciekawszych wydarzeń

Wielkimi krokami zbliżają się piłkarskie Mistrzostwa Świata 2018 w Rosji. Przygotowania są na ostatniej prostej, miasta organizują strefy kibica, do mundialu szykuje się też Coca-Cola. Mecze Rosja 2018 – ile spotkań, gdzie się odbędą? Na przełomie czerwca i lipca czeka nas piłkarskie święto. Na stadionach w 11 rosyjskich miastach, od Kaliningradu na zachodzie po Jekaterynburg pod Uralem i od Petersburga po Soczi nad Morzem Czarnym odbędą się 64 mecze,

Inteligentne lodówki: jak Internet rzeczy wspomaga sprzedaż Coca-Coli?

Coca-Cola łączy swoje chłodziarki w sklepach w inteligentną sieć, która sprawdza zapasy produktów i monitoruje zużycie energii. Wszystko po to, by zwiększyć sprzedaż napojów. Czytaj także: Jak Coca-Cola podbija rynek e-commerce za oceanem? Chłodziarki na wybranych rynkach są teraz wyposażone w czujniki, które mogą m.in. zestawiać liczbę otwarć drzwi lodówki z liczbą zakupionych produktów. Projekt wykorzystuje internet rzeczy, połączone w sieć, „inteligentne”

Puchar Świata FIFA odwiedzi 50 krajów razem z Coca-Cola

FIFA World Cup Trophy Tour organizowana wraz z Coca-Cola to niepowtarzalna szansa, by na własne oczy zobaczyć piłkarski Puchar Świata. Najsłynniejsze trofeum futbolu odwiedzi ponad 50 krajów w drodze na Mistrzostwa Świata 2018. Puchar Świata jest najsłynniejszym i najcenniejszym futbolowym trofeum. Na co dzień można go zobaczyć jedynie w FIFA World Football Museum w Zurychu. Atmosfera wielkiego sportowego święta, jakim są Mistrzostwa Świata FIFA

Social Media